Reactie (1)

 • Jacques de Bruijn| 8 augustus 2019

  Beste Sandor,
  Ik kom al jaren met grote tevredenheid bij jou over de vloer. In 2010 heb je bij mijn Volvo S60 een prima LPG-installatie ingebouwd, waaraan ik na al die jaren nog steeds enorm veel plezier beleef. Dit geeft voor mij maar duidelijk aan dat jij een gigantische vakman bent, die met jarenlange ervaring dit resultaat heeft weten te bereiken!
  Nu zijn onlangs bij mijn Volvo de kleppen gesteld en (na 130.000 km) allerlei onderdelen vernieuwd, met het bekende gevolg dat hij weer rijdt als een nieuwe!
  Jij bent een man die voor de volle 100% zijn vak verstaat en dit ook met zr veel passie uitvoert.
  Nogmaals bedankt voor dit alles, en ik blijf nieuwe klanten naar je toesturen!
  Ik hoop nog vele jaren van jouw vakmanschap gebruik te mogen maken.
  Sandor, voor mij ben je een kanjer!
  Hartelijke groet en tot ziens.

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *